×
  • Welkom bij Jean Marie
  • Menu
  • Arrangementen
  • Sfeerimpressie
  • Contact
  • Logo Restaurant Jean Marie

    Menu

    Zeer gewaardeerde gast,

    Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Graag verzorgen wij voor u een avond vol genoegen. Laat u verwennen door onze liefde voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten. De Code van Eer van Euro-Toques sluit naadloos aan bij onze filosofie. Gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met regionale, natuur zuivere producten van goede kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zo blijft het voor ons steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

    Jan en Marieke Hartman

     

    Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
    0182-516262

    Noorse Huisgerookte Zalm – € 15,50
    Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
    aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème


    Zeetong – € 42,50
    Gebakken met frisse salade en verse friet


    Kaasplateau – € 15,50
    U kunt een keuze maken van de kaastrolly, kazen uit eigen regio


    Crêpe Suzette – € 15,50
    Aan tafel geflambeerde flensjes met vanille ijs en sinaasappelsaus

    Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

    Wijnarrangement glas 6,00
    Wijnarrangement BOB glas 4,00

    Menu du Chef

    Menu de Chef 3 gangen – € 35,50
    Drie gangen keuze

    Menu du Chef 4 gangen – € 44,50
    Vier gangen keuze

    Menu du Chef 5 gangen – € 53,50
    Vijf gangen keuze
    Alle gerechten zijn ook los bestelbaar


    Voorgerechten – € 13,50

    Grote Garnalen
    Beignet van grote garnaal, avocado crème, zoet/zuur komkommer, lombok/gember dressing

    Wilde Eend
    Krimpenerwaardse wilde eendenborst licht gerookt, salade van Du Puy linzen, sjalot, gefermenteerde knoflook


    Tussengerechten – € 13,50

    Snoekbaars
    Snoekbaars uit de Krimpenerwaard, gebakken, geprakte aardappel hazelnoot crumble, beurre noisette

    Kalkoen
    Ravioli gevuld met kalkoen stoofvlees en knolselderij, crème van knolselderij, saus van vadouvan, rucola, Parmezaanse kaas


    Hoofdgerechten – € 24,50

    Griet
    Moot in de roomboter gebakken, palm kool, aardpeer bereidingen, witte wijn boter-saus, verse bieslook

    Runderlende
    Aan één stuk rosé gebraden, paksoi, paddenstoelen, yuzu, sambai vinaigrette, kleine steak tartaar met furikake


    Nagerechten – € 12,50

    Kaas
    proeverij van drie verschillende Nederlandse kazen

    Bitterkoekje
    Bavarois van bitterkoekjes, gezouten karamel, vanille roomijs, vanille/amaretto crème