×
  • Welkom bij Jean Marie
  • Menu
  • Arrangementen
  • Sfeerimpressie
  • Contact
  • Logo Restaurant Jean Marie

    Menu

    Weer Open

    Natuurlijk geheel “Corona proof”!
    Zo hebben we een looproute aangebracht en de tafels op grote afstand van elkaar geplaatst (1,7m)
    Bij het entree staat er een desinfecterende gel en zullen we met u de gezondheid check doen en alles zoveel mogelijk ontsmetten!

     

    Zeer gewaardeerde gast,

    Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Graag verzorgen wij voor u een avond vol genoegen. Laat u verwennen door onze liefde voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten. De Code van Eer van Euro-Toques sluit naadloos aan bij onze filosofie. Gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met regionale, natuur zuivere producten van goede kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zo blijft het voor ons steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

    Jan en Marieke Hartman

     

    Menu du Chef

     

    Uit de hieronder geselecteerde seizoens-gerechten kunt u zelf een 

    mooi menu samenstellen. 

     

    3  Gangen Chef Menu  35,50

    4  Gangen Chef Menu  44,50

    5  Gangen Chef Menu  53,50

     

    Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

     

    Keuze Voorgerechten 13,50

     

    Tonijn

    Tonijn licht aangebraden, geserveerd met wakame salade, soja boontjes

    en een Oosterse vinaigrette 

     

    Kalf

    Kalfsrosbief, frisse salade, mosterd mayonaise

     

    Keuze Tussengerechten 13,50

     

    Sliptong

    Sliptong gevuld met duxelle, met saus à la Jean gegratineerd, 

    lamsoor, zeekraal

     

    Asperges

    Hollandse asperges, traditioneel met boerenham, ei en boterjus  

     

    Keuze Hoofdgerechten 24,50

     

    Zeebaars

    Filet in de roomboter gebakken, zomer groenten,

    witte wijn boter-saus, verse bieslook   

     

    Runderlende

    Aan één stuk rosé gebraden, doperwten, puree, en tuinbonen

    eigen naturelle jus

     

    Keuze Nagerechten 12,50

     

    Kaas

    proeverij van drie verschillende Nederlandse kazen 

     

    Vlierbloesem

    IJs, siroop en beignet van vlierbloesem, aardbeien, kletskop

    van rabarber en compote

     

    Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
    0182-516262

    Noorse Huisgerookte Zalm – € 15,50
    Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
    aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème


    Zeetong – € 42,50
    Gebakken met frisse salade en verse friet


    Kaasplateau – € 15,50
    U kunt een keuze maken van de kaastrolly, kazen uit eigen regio


    Crêpe Suzette – € 15,50
    Aan tafel geflambeerde flensjes met vanille ijs en sinaasappelsaus

    Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

    Wijnarrangement glas 6,00
    Wijnarrangement BOB glas 4,00

    Menu du Chef

    Menu de Chef 3 gangen – € 35,50
    Drie gangen keuze

    Menu du Chef 4 gangen – € 44,50
    Vier gangen keuze

    Menu du Chef 5 gangen – € 53,50
    Vijf gangen keuze
    Alle gerechten zijn ook los bestelbaar


    Voorgerechten – € 13,50

    ____________________________________________________________________________

    Tussengerechten – € 13,50

     


    Hoofdgerechten – € 24,50

     


    Nagerechten – € 12,50

    Kaas
    proeverij van drie verschillende Nederlandse kazen