×
  • Welkom bij Jean Marie
  • Menu
  • Arrangementen
  • Sfeerimpressie
  • Contact
  • Logo Restaurant Jean Marie

    Menu

    Zeer gewaardeerde gast,

    Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Graag verzorgen wij voor u een avond vol genoegen. Laat u verwennen door onze liefde voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten. De Code van Eer van Euro-Toques sluit naadloos aan bij onze filosofie. Gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met regionale, natuur zuivere producten van goede kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zo blijft het voor ons steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

    Jan en Marieke Hartman

     

    Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
    0182-516262

    Noorse Huisgerookte Zalm – € 15,50
    Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
    aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème


    Zeetong – € 42,50
    Gebakken met frisse salade en verse friet


    Kaasplateau – € 15,50
    U kunt een keuze maken van de kaastrolly, kazen uit eigen regio


    Crêpe Suzette – € 15,50
    Aan tafel geflambeerde flensjes met vanille ijs en sinaasappelsaus

    Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

    Wijnarrangement glas 6,00
    Wijnarrangement BOB glas 4,00

    Menu du Chef

    Menu de Chef 3 gangen – € 34,50
    Drie gangen keuze

    Menu du Chef 4 gangen – € 43,50
    Vier gangen keuze

    Menu du Chef 5 gangen – € 52,50
    Vijf gangen keuze
    Alle gerechten zijn ook los bestelbaar


    Voorgerechten

    Tonijn – € 13,50
    Sashimi van tonijn met mihoensalade, wasabi crème en sojaboontjes

    Kalfsrosbief – € 11,50
    Huisgebraden kalfsrosbief met een frisse aardappel/ appelsalade en een kerrie creme fraiche


    Tussengerechten

    Kreeft – € 11,50
    Romige kreeften bisque met stukjes kreeften vlees

    Cantharel/ Linguini – € 11,50
    Linguini met een romige saus van verse cantharellen


    Hoofdgerechten

    Schol – € 24,50
    In roomboter gebakken scholfilet op Mediterraanse wijze en een schuimige saffraan saus

    Wilde eendenborst duivenborst – € 24,50
    Krimpenerwaardse eenden en duiven borst rose gebraden met pastinaak en een saus van zwarte zomer truffel


    Nagerechten

    Kaas – € 12,50
    proeverij van drie verschillende Nederlandse kazen

    Bosbessen – € 12,50
    Bosbessen schakering met rood fruit sorbetijs en witte chocolade mouse