Jean Marie

Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
0182-516262

Menukaarten

Jean Marie Menu

Hert

Tartaar van Hollands hert, crème van Pecorino, schuim van
pompoen, hazelnoot kletskop, vers geschaafde truffel

Schol / Garnaal

Schol met mousse van garnaal, aardappel / peterselie mousseline
beurre noisette met kappertjes, winter postelein

Eend

Rosé gebraden wilde eendenborst uit de Krimpenerwaard
zuurkool, cèpes, zilveruitje, en eigen jus

Appel

4 gangen

Alle losse elementen voor een heerlijke appeltaart
boeren jongens, ijs van karamel

Zeekat

5 gangen

“Spaghetti” van gegrilde zeekat, limoen, pastinaak crème
kokos, zwarte beurre blanc, sepia kroepoek

Paddenstoelen

6 gangen

Terrine van diverse soorten paddestoelen, gebakken paddestoelen,
parel couscous, crème van miso

Kaas

7 gangen

Regio, drie soorten, notenbrood

Menu Jean Marie

4 gangen €46,00
5 gangen €55,00
6 gangen €64,00
7 gangen €73,00

Culinaire proeverij; al meer dan 25 jaar onze specialiteit.

Bib Gourmand Menu €37,00

3 gangen keuze menu voor:
Voor: Coquille of Tomaat
Hoofd: Schol of Duif
Na: Kaas of Bramen

Aangezien wij werken met de beste dagverse ingrediënten, kunnen (kleine) wijzigingen in het menu plaats vinden.

Menukaart

Klassiekers

Noorse Huisgerookte Zalm

15,00

Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème

Rund

15,00

Hand gesneden steak tartaar van rund met truffel en truffel mayonaise

Zeetong

40,00

In de roomboter gebakken, geserveerd met verse dikke friet,
remouladesaus en een frisse salade

Ossenhaas

37,50

Medium gebakken, seizoen groenten, choronsaus

Kaas plateau

15,00

U kunt een keuze maken van de kaas-trolly, kazen uit eigen regio

Crêpe Suzette

15,00

Sinaasappelsaus voor u aan tafel bereid en geflambeerd
geserveerd met flensjes en vanille ijs