Jean Marie

Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
0182-516262

Menukaarten

à la carte

Voorwoord

0,00

Zeer gewaardeerde gast,

Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Graag verzorgen wij voor u een avond vol genoegen. Laat u verwennen door onze liefde voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten.

De Code van Eer van Euro-Toques sluit naadloos aan bij onze filosofie. Gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met regionale, natuur zuivere producten van goede kwaliteit.

Wij zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Zo blijft het voor ons steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

Jan en Marieke Hartman

Klassiekers

Noorse Huisgerookte Zalm

15,50

Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème

Zeetong

42,50

Kalfszwezerik krokant gebakken, voorjaarssalade van little gem en Hollandse asperges

Kaasplateau

15,50

U kunt een keuze maken van de kaastrolly, kazen uit eigen regio

Crêpe Suzette

15,50

In de roomboter gebakken, remouladesaus, dikke friet

Wijnarrangement

0,00

Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

Wijnarrangement glas 5,95
Wijnarrangement BOB glas 3,95

Menu van de chef

Menu Jean Marie

0,00

Uit de hieronder geselecteerde seizoensgerechten kunt u zelf een
mooi menu samenstellen.

Driegangenmenu € 37,00
Viergangenmenu € 48,00

U kunt er ook een culinaire proeverij van maken. Voor elk extra gerecht berekenen wij € 9,00. Alleen per tafel te bestellen.

Voorgerechten

Stellendamse garnaaltjes

0,00

Aardappelsalade, venkel, avocadocrème, Stellendamse garnaaltjes en schuim van steranijs

Asperges met kalfsrosbief

0,00

Hollandse arspergesalade, rosé gebraden kalfsrosbief, kwarteleitjes en uitgebakken spekjes

Tussengerechten

Schelvis

0,00

Schelvisfilet zacht gegaard, raapstelen, beurre noisette, limoen, hazelnoten en krokant draadjestoofvlees

Zwezerik met asperges

0,00

Kalfszwezerik krokant gebakken, Hollandse asperges, beurre blanc en knoflook

Hoofdgerechten

Zeebaars

0,00

Zeebaarsfilet licht gegrild, Hollandse spinazie, lamsoren, gefermenteerde knoflook en gerookte Kloosterhoeve botersaus

Lamsbout

0,00

Rosé gebraden lamsbout, honingtomaatjes, parelcouscous met een saus van honing en tijm

Nagerechten

Aardbei en rabarber

0,00

Aardbeiden, rabarber, marshmallow van limoen, aardbeienijs en een saus van rabarber en roos

Kaas

0,00

Drie soorten kaas uit de regio geserveerd met geroosterd suikerbrood