Jean Marie

Gaat u uit eten met zeven of meer personen? Wij vertellen u graag telefonisch over de (menu)mogelijkheden.
0182-516262

Menukaarten

à la carte

Voorwoord

0,00

Zeer gewaardeerde gast,

Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. Graag verzorgen wij voor u een avond vol genoegen. Laat u verwennen door onze liefde voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten.

De Code van Eer van Euro-Toques sluit naadloos aan bij onze filosofie. Gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met regionale, natuur zuivere producten van goede kwaliteit.

Wij zijn dan ook erg trots op de Bib Gourmand, onderscheiding van de Michelin, die staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Zo blijft het voor ons steeds weer een uitdaging om er voor u een culinair feest van te maken.

Jan en Marieke Hartman

Klassiekers

Noorse Huisgerookte Zalm

15,50

Noorse zalm door Jan ambachtelijk koud gerookt in onze rookkast
aan tafel getrancheerd, met kappertjes, rode ui en mierikswortel crème

Zeetong

42,50

Gebakken met frisse salade en verse friet

Kaasplateau

15,50

U kunt een keuze maken van de kaastrolly, kazen uit eigen regio

Crêpe Suzette

15,50

Aan tafel geflambeerde flensjes met vanille ijs en sinaasappelsaus

Wijnarrangement

0,00

Graag stellen wij u in de gelegenheid om naast onze wijnkaart, mooie wijnen per glas te drinken die wij met zorg uitzoeken bij uw gerechten.

Wijnarrangement glas 6,00
Wijnarrangement BOB glas 4,00

Menu du Chef

Menu de Chef 3 gangen

34,50

Drie gangen keuze

Menu du Chef 4 gangen

43,50

Vier gangen keuze

Menu du Chef 5 gangen

52,50

Vijf gangen keuze
Alle gerechten zijn ook los bestelbaar

Voorgerechten

Tonijn

13,50

Sashimi van tonijn met mihoensalade, wasabi crème en sojaboontjes

Kalfsrosbief

11,50

Huisgebraden kalfsrosbief met een frisse aardappel/ appelsalade en een kerrie creme fraiche

Tussengerechten

Kreeft

11,50

Romige kreeften bisque met stukjes kreeften vlees

Cantharel/ Linguini

11,50

Linguini met een romige saus van verse cantharellen

Hoofdgerechten

Schol

24,50

In roomboter gebakken scholfilet op Mediterraanse wijze en een schuimige saffraan saus

Wilde eendenborst duivenborst

24,50

Krimpenerwaardse eenden en duiven borst rose gebraden met pastinaak en een saus van zwarte zomer truffel

Nagerechten

Kaas

12,50

proeverij van drie verschillende Nederlandse kazen

Bosbessen

12,50

Bosbessen schakering met rood fruit sorbetijs en witte chocolade mouse